Handelsbetingelser

Generelle oplysninger


Vildspire

CVR-nr. DK42564532

Østre Langgade 45 - 8643 Ans By

info@vildspire.dk

Tlf. 60 95 01 08

 

Betaling

 

Du kan betale med Visa-Dankort, VISA, MasterCard og MobilePay Online.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  

 

Fragt

 

Ved bestilling før kl 12.00 på hverdage afsendes samme dag.

 

GLS Shop Delivery til nærmeste pakkeshop (leveringstid 1-2 hverdage):

0-5kg: 45kr

 

Fri fragt til GLS Pakkeshop ved forsendelse i Danmark på ordrer over 500kr.  

Kontakt info@vildspire.dk for tilbud på levering udenfor Danmark.

 

Fortrydelsesret

 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan give besked om fortydelse ved at sende en mail til info@vildspire.dk.


Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.


Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering


Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.


Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.Varens stand, når du sender den retur


Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.


 
Tilbagebetaling af købsbeløbet


Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:


Vildspire

Att. Retur

Østre Langgade 45

8643 Ans By

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen og ikke til pakkeshops.

Når du sender varer retur, er det dit ansvar, at pakken kommer sikkert frem til os. Vi anbefaler at du altid får en kvittering for indlevering af pakken hos fragtfirmaet. Skulle din pakke blive væk, er det dit ansvar at få erstatning af fragtfirmaet du har brugt.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

 

Om håndfarvet garn


Alle vores garner er håndfarvet med plantemateriale. Det betyder, at farverne opfører sig anderledes end syntetiske farver.

Farverne er udvalgt ud fra deres vaskefasthed og lysægthed. Man kan dog opleve, at nogle falmer til en blidere farve med tiden, eller smitter en smule af ved strikning. Ofte vil det være de gule farver, der falmer en smule & de røde og blå farver, der smitter let af - dette har været kendt i al den tid, man har plantefarvet & er ikke at betragte som en fejl.  

Der kan forekomme planterester i garnet.

Ved plantefarvning er det heller ikke muligt at genskabe præcis samme indfarvning igen - det anbefales derfor altid at købe nok garn til hele projektet fra starten. Ligeledes anbefales det at skifte mellem nøgler på hver anden pind når du strikker større projekter & ikke vil risikere en tydelig overgang.
 
Farveværkstedet er dyre & røgfrit.

Vask altid i hånden, brug uldsæbe & tør liggende i skygge.

Når garn eller strik ikke er i brug, anbefales det at opbevare det mørkt - så passer du godt på dit garn & dets farver.

 

Forbehold for billedgengivelse

 

Skærme på tablets, smartphones og computere kan være indstillet forskelligt og de kan variere meget i størrelse. Derfor kan farvegengivelser variere meget, alt efter skærmen. Vildspire kan ikke garantere, at de farver du ser på din skærm afspejler den præcise farve varen har.

Vi vil dog altid forsøge at gengive bedst muligt og du er altid velkommen til at kontakte os på info@vildspire.dk for yderligere information om varerne.

 

Reklamationsret

 

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:


Vildspire

Att. Reklamation

Østre Langgade 45

8643 Ans By

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen og ikke til pakkeshops.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

 

Persondatapolitik

 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos Vildspire og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  


Den dataansvarlige på vildspire.dk er Vildspire.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@vildspire.dk

 

Klageadgang

 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@vildspire.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 29.03.2023